Výtahový násilník uprchl

Archiv
Verze pro tisk |

"Je to velmi nepříjemná věc, ale muži se podařilo nekontrolovaně opustit policejní budovu v Ústí nad Labem. Zjišťujeme, jak se to mohlo stát a kdo za to nese vinu. Po uprchlém muži ale intenzivně pátráme. Zapojeni jsou všichni policisté v okrese," řekla Novinkám v úterý večer Jarmila Hrubešová ze severočeského policejního ředitelství.


Při útěku měl Martin D. na sobě černou šusťákovou vestu bez rukávů, černé šusťákové sportovní kalhoty a tmavomodrou mikinu značky Adidas s bílými pruhy. Na nohou měl sportovní boty světlé barvy s černým a žlutým pruhem.


Policisté podezřelého muže vyslýchali v úterý dopoledne, bezprostředně po jeho zadržení. Podezřelý se při výslechu k trestné činnosti přiznal. "Jde o 29letého muže z Děčínska, který má vazby na Pardubicko, odkud pochází a kde žije jeho rodina. Nikde nepracuje a už v minulosti se dopouštěl majetkové a násilné trestné činnosti. Podezřelému, který byl během úterý obviněn z trestného činu znásilnění, hrozí až osmileté vězení. O jeho vzetí do vazby rozhodne soud," sdělila ještě v úterý odpoledne Jarmila Hrubešová.


 

Nahoru