Policie hledá tři muže

Archiv
Verze pro tisk |

Služba kriminální policie a vyšetřování při Okresním ředitelství policie v České Lípě vyhlašuje pátrání po 55letém Jánu Vontszemüovi z České Lípy. Hledaný muž je 170 až 175 cm vysoký, střední postavy, má hnědé oči a hnědočerné rovné krátké vlasy. Ján Vontszemü je hledaný na základě příkazu k zatčení, který vydal Okresní soud v České Lípě pro trestný čin úvěrového podvodu. V místě svého trvalého bydliště se dlouhodobě nezdržuje. Jakékoliv poznatky k hledané osobě můžete sdělit kterémukoliv útvaru policie nebo na známou linku 158.



Služba kriminální policie a vyšetřování při Okresním ředitelství policie v České Lípě vyhlašuje pátrání po 41letém Kamilu Moučkovi z České Lípy. Hledaný muž je 170 cm vysoký, střední postavy, má zelenošedé oči a hnědočerné kudrnaté krátké vlasy s čelní pleší. Kamil Moučka je hledaný na základě příkazu k zatčení, který vydal Okresní soud v České Lípě pro trestný čin zanedbání povinné výživy. V místě svého trvalého bydliště se nezdržuje. Jakékoliv poznatky k hledané osobě můžete sdělit kterémukoliv útvaru policie nebo na známou linku 158.



Služba kriminální policie a vyšetřování při Okresním ředitelství policie v České Lípě vyhlašuje pátrání po 40letém uprchlém vězňovi Antonínu Hasalovi z Hlučína okres Opava. Hledaný muž je 175 až 180 cm vysoký, plnoštíhlé postavy a má hnědé rovné vlasy. Pod kotletami u uší a na krku má tetování. Antonín Hasala byl odsouzen k nepodmíněnému trestu odnětí svobody a umístěn do věznice ve Stráži pod Ralskem. Na útěku se hledaný dopustil další trestné činnosti majetkového charakteru. Jakékoliv poznatky k hledané osobě můžete sdělit kterémukoliv útvaru policie nebo na známou linku 158.


Nahoru