Pátrání tohoto týdne

Archiv
Verze pro tisk |

Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství policie Česká Lípa vyhlašuje pátrání po 45 letém Stanislavu Volfovi, který je přihlášen k trvalému bydlišti na adrese náměstí T. G.  Masaryka Česká Lípa, tato adresa mu byla přidělena pouze formálně Městským úřadem Česká Lípa.
Na jmenovaného vydalo Okresní státní zastupitelství v České Lípě  souhlas se zadržením pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu zanedbání povinné výživy. Hledaný muž je 180 až 185 cm vysoký, štíhlé  postavy. Má zelené oči a plavé, krátce střižené vlasy s čelní pleší.Veškeré informace k pobytu hledaného Stanislava Volfa přijme každá služebna  Policie ČR nebo známá linka 158.




Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství policie Česká Lípa vyhlašuje pátrání po 46 leté Marcele Španielové ze Cvikova. Okresní soud v České Lípě na ni vydal příkaz k zatčení pro trestné  činy podvodu a poškozování cizích práv.     Jmenovaná je vysoká 165 až 175 cm, štíhlé postavy. Má hnědé oči a  středně dlouhé, rovné, světle hnědé vlasy. Nosí dioptrické brýle. Ve  svém bydlišti se nezdržuje. Informace k pobytu hledané ženy přijme  každá služebna Policie ČR nebo známá linka 158.




Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství  policie Česká Lípa vyhlašuje pátrání po 47 letém Petru Čížkovi z Mimoně. Pohřešovaný muž byl naposledy viděn svou rodinou v Mimoni počátkem měsíce října  roku 2007, od té doby o sobě nikomu nepodal žádnou zprávu. Vzhledem k  tomu, že se jedná o člověka, který užívá v důsledku dlouhodobé nemoci  léky, obává se jeho rodina o jeho zdraví a život.Petr Čížek je 180 cm  vysoký, střední postavy. Má modré oči a krátce střižené, prošedivělé,  ryšavé vlasy s čelní pleší. Nosí dioprické brýle.     Policie ČR se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při  vypátrání pohřešovaného muže. Pokud někdo může pomoci, nechť laskavě  kontaktuje kteroukoliv služebnu Policie ČR nebo známou linku 158.



Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství  policie Česká Lípa vyhlašuje pátrání po 51 letém Stanislavu Baškovi z  Mařenic - Horní Světlé. Okresní soud v Plzni na něj vydal příkaz k  zatčení pro důvodné podezření ze spáchání trestného činu nedovolené  výroby a držení omamných a psychotropních látek a jedů. Hledaný muž se  měl podílet na vývozu většího množství drogy z České republiky do  Itálie. Je také důvodně podezřelý z podvodu a z nedovoleného  ozbrojování. Nyní proti němu  probíhá trestní stíhání ve formě řízení  proti uprchlému. Stanislav Bašek je 180 cm vysoký, střední postavy. Má hnědé,  krátce střižené vlasy. Informace o jeho současném pobytu přijme každá  služebna Policie ČR nebo známá linka 158.



Nahoru