Hledá se šest osob

Archiv
Verze pro tisk |

Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství policie v České Lípě pátrá po 31letém Ladislavu Novákovi z Bynovce, okres Děčín. Na  hledaného Ladislava Nováka vydalo Okresní státní zastupitelství  v Děčíně souhlas se zadržením  pro majetkovou trestnou činnost.  Hledaný je vysoký 180  cm, štíhlé až hubené postavy, má hnědé oči, nosí slabý knír a kozí bradku. V místě svého trvalého bydliště se nezdržuje. Ladislav Novák se skrývá, aby se vyhnul trestnímu řízení.    Veškeré informace, které mohou vést k vypátrání hledaného, přijme každá služebna Policie ČR nebo známá linka 158.


 




 
  Služba  kriminální policie a vyšetřování při Okresním ředitelství policie v České  Lípě vyhlašuje  pátrání po  43letém Petru Černochovi z Blíževedel. Hledaný muž je 175 až 185 cm vysoký, silné až obézní postavy, má  hnědočerné, vlnité, středně dlouhé vlasy a kulatý obličej. Petr Černoch je hledaný na základě příkazu k zatčení, který vydal Okresní soud v České Lípě pro trestné činy podvod a zpronevěra.  V místě svého trvalého bydliště se již několik let nezdržuje.  Jakékoliv poznatky k hledané osobě můžete sdělit kterémukoliv útvaru policie nebo na známou linku 158. 




    
Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství policie v České Lípě pátrá po 35letém Viktoru Zapletalovi z České Lípy. Na  hledaného vydalo Okresní státní zastupitelství  v České Lípě souhlas se zadržením  pro trestný čin krádeže a příkaz k zatčení pro neplnění vyživovací povinnosti.  Viktor Zapletal je 170 až 180  cm vysoký, střední postavy, má zelené oči, hnědé, krátké, vlnité vlasy česané dozadu, plnovous a nosí dioptrické brýle. V místě svého trvalého bydliště se nezdržuje. Veškeré informace, které mohou vést k vypátrání hledaného, přijme každá služebna Policie ČR nebo známá linka 158.


 




 
  Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství policie v České Lípě vyhlašuje pátrání po 23letém Miroslavu Valašikovi z České Lípy. Na  hledaného vydalo Okresní státní zastupitelství  v České Lípě souhlas se zadržením  pro trestný čin úvěrového podvodu.  Miroslav Valašik je vysoký 170 až 180  cm, střední postavy, má hnědé oči, hnědé, krátké, rovné vlasy česané dopředu. V místě svého trvalého bydliště se nezdržuje.  Veškeré informace, které mohou vést k vypátrání hledaného, přijme každá služebna Policie ČR nebo známá linka 158.


 




 
 Služba kriminální policie a vyšetřování při Okresním ředitelství policie v České Lípě vyhlašuje pátrání po 29letém Martinu Polánkovi z Mimoně. Hledaný muž je 180 až 190 cm vysoký, střední  postavy, má šedé oči, hnědé, krátké, rovné vlasy a na bradě výrazný důlek.  Martin Polánek je hledaný na základě příkazu k zatčení, který vydal Okresní soud v České Lípě pro trestné činy porušování domovní svobody a krádež. V místě svého trvalého bydliště se nezdržuje. Jakékoliv poznatky k hledané osobě můžete sdělit kterémukoliv útvaru policie nebo na známou linku 158.


 




 
  Služba kriminální policie a vyšetřování Okresního ředitelství policie v České Lípě pátrá po 20letém Petru Hanusovi z České Lípy. Na  hledaného vydalo Okresní státní zastupitelství  v České Lípě souhlas se zadržením  pro trestný čin úvěrového podvodu.  Petr Hanus je 170 až 175  cm vysoký, hubené postavy, má hnědé oči, hnědé, vlnité, krátké, vlnité vlasy česané dozadu. V místě svého trvalého bydliště se nezdržuje. Veškeré informace, které mohou vést k vypátrání hledaného, přijme každá služebna Policie ČR nebo známá linka 158.


 



 



Všechny hledané osoby jsou si vědomy, že je hledá policie, a proto se skrývají.
 

Nahoru