Další čtyři pátraní

Archiv
Verze pro tisk |

Hledaný muž je vysoký 185 cm, střední postavy. Má modré oči a  hnědé, rovné, krátké vlasy, česané uprostřed na pěšinku s ofinou.  Informace o hledaném muži přijme každá služebna Policie ČR,  kontaktovat lze také známou linku 158.



Služba kriminální policie Okresního ředitelství policie Česká Lípa vyhlašuje pátrání po 41 letém Petru Zalabovi z České Lípy, na kterého Okresní státní zastupitelství v České Lípě vydalo souhlas se zadržením  pro důvodné podezření z trestného činu zanedbání povinné výživy. Hledaný Petr Zalaba je vysoký 180 cm, střední postavy. Má hnědé oči a hnědočerné dlouhé vlnité vlasy. V současné době může nosit knír. Informace o hledaném muži přijme každá služebna Policie ČR,  kontaktovat lze také známou linku 158.



Služba kriminální policie Okresního ředitelství policie Česká Lípa vyhlašuje pátrání po 46 letém Jiřím Zítkovi z Dubé na Českolipsku. Okresní soud Karlovy Vary na hledaného muže vydal příkaz k zatčení pro trestný čin krádeže. Jiří Zítko je vysoký přibližně170 - 180 cm, štíhlé postavy. Má hnědé oči a tmavohnědé krátce střižené vlasy česané dozadu s čelní pleší. V
obci Dubá má jen formálně nahlášený pobyt a nezdržuje se tu. Informace  o hledaném muži přijme každá služebna Policie ČR, kontaktovat lze také  známou linku 158.



Služba kriminální policie Okresního ředitelství policie Česká Lípa  vyhlašuje pátrání po 35 letém Robertu Žigovi z Nového Boru. Okresní  soud v Děčíně na něj vydal příkaz k zatčení pro trestný čin řízení  motorového vozidla bez řidičského oprávnění a Okresní soud v České Lípě na něj taktéž vydal příkaz k zatčení pro úvěrový podvod. Robert Žiga je vysoký 170 - 180 cm, střední postavy. Má hnědé oči a černé, krátké, rovné vlasy. Informace o hledaném muži přijme každá služebna Policie ČR, kontaktovat lze také známou linku 158.



 

Nahoru