Česká Lípa se opět umístila v soutěži Zlatý erb

Archiv
Verze pro tisk |

„Každoroční umístění v této soutěži nás samozřejmě těší a motivuje naše stránky dále zlepšovat,“ uvádí starostka města Česká Lípa Hana Moudrá. „Pomocí našich webových stránek se snažíme našim občanům předat co nejrychleji a co největší množství informací,“ doplňuje starostka. Webové stránky České Lípy pak obsahují jak informace týkající se samotného města, jeho historie, turistických cílů nebo informací pro investory, tak zde návštěvníci naleznou rovněž nezbytné informace z městského úřadu jako kontakty, formuláře, žádosti, grantová schémata, atd. Webové stránky města Česká Lípa se nalézají na adrese www.mucl.cz.
„V příštím roce bychom v soutěži rádi představili inovované stránky města Česká Lípa,“ přibližuje další záměry města starostka. „Rádi bychom provedli celkové vylepšení webových stránek, tj. jak po designové tak zejména technické stránce.“ V trendu předávání aktuálních informací pomocí www stránek tak chce i Česká Lípa rozhodně pokračovat.
Krajská kola vyhlašují jednotlivé kraje České republiky. Soutěž je pak pořádána pod záštitou Asociace krajů ČR a ve spolupráci s Ministerstvem pro místní rozvoj, sdružením Český zavináč, Svazem měst a obcí ČR a v neposlední řadě portálem Města a obce online                            a konferencí ISSS.
Slavnostní vyhlášení výsledků krajského kola se uskutečnilo v sídle Libereckého kraje a cenu si za město Česká Lípa z rukou náměstka hejtmana  V. Příkaského převzal ředitel Českolipské informační společnosti Z. Richter.

Nahoru